Hogy biztonságban legyél

Senki sem gondolná, hogy őt baleset érheti mindaddig, míg a nem várt esemény be nem következik. Akkor persze az ember még egy jó ideig nem hiszi el hogy ő így járt és vele megtörtént az eset, ami teljesen normális is, hiszen az agyunk így ellenkezik, és nem kap hirtelen nagy sokkhatást a szervezet és az agy, az idegrendszer, persze amellett ami még így is éri, és kinél több, kinél kevesebb reakciót vált ki a fizikális szervezet szintjén és lelkileg egyaránt.

Én amikor legutoljára ilyen helyzetbe kerültem emlékszem, hogy azonnal a megoldáson kezdtem el törni a fejem és nem is gondolkodtam azon, hogy ez velem hogy esett meg vagy egyáltalán milyen következményekkel jár az, hogy autóbalesetet szenvedtem. Persze az autónak nagy baja nem lett, igazság szerint senki sem sérült meg hála a jó égnek, azonban a telefonom kijelzője teljesen összetört sajnos.

Hirtelen azt sem tudtam, hogy hova tudnék fordulni segítségért. Nem ismertem egy szerviz csapatot sem, és az ismerősöket kezdtem el kérdezgetni, hogy hátha tud valaki segíteni abban, hogy hova forduljak segítségért, hiszen a telefonomon volt rengeteg olyan adat, amit a munkám során használok, de nem igazán van róla másolat sehol sem.

Ekkor pedig az egyik nagyon jó ismerősöm javasolt a xiaomiszervizshop.hu csapatát, akik budapest legjobb xiaomi szerviz csapata, és biztonsággal lehet hozzájuk fordulni bármilyen nemű probléma esetén. Fel is kerestem őket, és nem kellett csalódnom. Nagyon kedvesek voltak, és kicserélték a kijelzőmet, és biztosítottak arról, hogy a telefonnak más baja nem lett, ami azóta hála a jó égnek teljesen igaznak látszik. Én sem gondoltam, hogy velem hasonló dolog előfordulhat, mégis megtörtént, és jobb lett volna, ha tudtam volna azonnal, hogy hova kell forduljak, éppen ezért mindenkinek csak javasolni tudom, hogy jegyezze meg ezt a kis csapatot, és keresse fel őket, hogyha a jövőben szüksége lenne a segítségükre.