A munkahelyem új igénye

Több, mint tíz éve dolgozok már ugyanazon a helyen. Az ember ilyenkor hajlamos kicsit belefásulni a dolgokba, úgy érezni, hogy már mindent tud, mindenkit ismer, tudja, hogy milyen kérdéssel hova forduljon, ki az, aki tud segíteni bizonyos kérdésekben, és főleg, hogy ki miben a legjobb. Én is valahogy így voltam ezzel, és már-már az is megfordult a fejemben, hogy történhetne már valami, ami kicsit felpezsdíti a benti életemet, a munkát.

Kérd, és megadatik, szokták volt mondani, bár így belegondolva, nem is gondoltam én akkor ezt ennyire élesen és komolyan. Bejött ugyanis a főnököm és megkért, hogy menjek be vele az egyik következő tárgyalásra. Ezt természetesen meg is tettem, nem volt ebben semmi különös, hiszen számtalanszor kísértem már el ilyen megbeszélésre, később azonban nem jöttek olyan kérések, mint ennek a tárgyalásnak az esetében. Megkért ugyanis, hogy mivel a teljes céges flotta állomány, vagyis közel kettőszázötven telefon le lesz cserélve samsung telefonokra, keressek egy olyan csapatot, akik teljesen megbízhatók, szakmailag is tökéletesek és segítséget tudnak nyújtani bármilyen baleset vagy meghibásodás esetén. Vagyis, amire szükségem volt, viszonylag gyorsan, az egy nagyon profi és megbízható samsung szerviz.

Hála a jó égnek, az egyik ismerősöm csak a samsung telefonokra esküszik, és már több éve, amióta én ismerem, csak ilyen telefonja van, és tudom, hogy volt már baja szervizzel, és nemrég mesélte, hogy megtalálta a tökéletes csapatot. Már csak azért imádkoztam, hogy ez a csapat elvállaljon céges flottákat is. Szerencsém volt, mert az androidszerviz.hu tényleg a legtökéletesebb csapat, akikkel valaha találkoztam hasonló területen, és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a mi cégünk tekintetében is. Éppen ezért én bezsebeltem egy dicséretet, és még a kívánt izgalom is megvolt. Bár most azt gondolom, hogy ez elég is lesz úgy kb. tíz évre. Most megint jöhet egy pár nyugodt év. Inkább, mint hasonló feladatok.