Nulladik lépésként már az elején gondoltam rá

Amikor felmerült a lehetőség, hogy Németországból haza költözzünk a párommal, akkor rögtön azon kezdtem gondolkozni, hogy az itt megszerzett tudással otthon saját vállalkozásba kell kezdenem. Így hát el is kezdtem utána járni, hogy mi kell ahhoz, hogy ezt megtehessem. A jogi és könyvelési része némi utánajárást követően meg lett, már csak azon kellett törni a fejemet, hogy honnan lesznek ügyfeleim. Persze ez tűnt a legnehezebb dolognak, míg nem találkoztam a weboldal készítés specialistáival. Sok segítséget kaptam és ez lett számomra az egyik legkönnyebb dolog a vállalkozói létben. Ez pedig lássuk be manapság nem sok vállalkozás esetében mondható el.

Nulladik lépésként már az elején gondoltam rá

Belegondolva, sokat agyaltam azon, hogy honnan fognak jönni a megkeresések. És miért pont engem fognak választani, aki épp nemrég jött haza külföldről. Ezen dolgokra a pwk.hu csapata mind meg tudta adni a könnyed és elegáns választ, melyeket a weboldalam készítésekor is felhasználtak. Az oldal hamar elkészült és jól ki lett hozzá találva, hogy miképpen legyen népszerűsítve.

Ez pedig kulcsfontosságú volt. Amikor élesbe belefogtam a munkába, már megvolt előre egy pár hétre való ügyfél, akikhez menni kellett és csak meg kellett csinálni a munkákat. Így tulajdonképp azzal foglalkozhattam, amihez érték és amit imádok is csinálni. Emiatt mindenképp sokáig hálás leszek a srácoknak.

Tudom, hogy alakulhatott volna másképp is a történetem, emiatt is írtam meg, hogy aki ide téved lásson pozitív példát is. Sok rémtörténet kering a neten, én pedig örülök, hogy egy sokkal pozitívabb tapasztalatot tudok megosztani veletek.