Az új mániám

Én sosem szerettem sem fülhallgatót sem pedig headsetet használni, mert mindig beleakadtam mindenbe a zsinórral, vagy zavart a laptop vagy telefon tárolásában, szóval nekem hatalmas macera volt, ezért nem is igen használtam, még futáshoz sem, pedig ahhoz igencsak elkélt volna, mert egy – egy félmaraton alkalmával az ember már egy bizonyos idő után nagyon tud unatkozni – én legalábbis mindig küzdöttem ezzel. De egyszerűen annyira idegesített a zsinór, hogy nem tudtam békét kötni vele, inkább nem használtam.

Most azonban minden megváltozott, mert rátaláltam az új kedvencemre, egy vezeték nélküli fülhallgató személyében. A Baseus termékei mindig is nagyon közel álltak a szívemhez, mert azt gondolom, hogy nagyon jó minőségűek és számtalan szempont miatt tartósabbak sokszor mint egy-egy gyári kiegészítő, így aztán az ő palettájukból választottam egy fülhallgatót, amit azóta mindenhova magammal viszek. Használom én ezt mindenhez. Egész nap folyamatosan szolgálatban van, és nap végén, edzések alkalmával sem hiányozhat mellőlem már.

Mindig is vágytam arra, hogy zenére fussak, de sosem tudtam, hogy teljesítményben és kitartásban is ennyire sokat tud segíteni. Eddig nekem mindig kötelező elem volt a futás, most pedig feltöltődés, mert hallgathatom közben a kedvenc számaimat úgy, hogy nem zavar benne semmi. Nagyon élvezem, mondhatom azt is, hogy az új mániám, mert tényleg ez az egyetlen dolog a telefonom és kocsikulcs, pénztárca mellett, ami biztosan nem maradhat otthon reggel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, mert már elég jó áron kapható, és biztos, hogy nagyon fogja élvezni mindenki, aki eddig azért nem szerette a fülhallgatót, mert nem tudott mit kezdeni a zsinórral. Legjobb társ nem csak a nap folyamán, hanem az edzés, főleg a futás során egyaránt.