Hajfestés

Ha fontos Önnek a gyors, pontos hajápolás, feltétlenül próbálja ki a BioHair szalonok ammóniamentes hajfestését!

A nagy sikerű hálózat kibővült szolgáltatásai között megtalálható többek között az expressz hajfestés, ami mindössze 8 perc alatt teljesen új frizurával kecsegtet.
Mai, rohanó világunkban nem utolsó szempont, hogy ne kelljen egy egész délutánt a fodrásznál eltöltenünk. Az eddigi időigényes hajfestést örökre elfelejthetjük, és rekordidő alatt szépülhetünk, ráadásul bejelentkezés nélkül!

A hajfesték természetesen a márkanévhez híven a naturalitás jegyében készült:
– Ammóniamentes
– 90%-ban természetes
– 8 perces hatóidő
– Hosszantartó intenzív színt biztosít
– Természet színárnyalatok

A BioHair szalonokban használt saját márkás hajfestékcsalád, egy rendkívül kíméletes, ápoló olajat tartalmazó, tartós hajfesték. Ammóniamentes formula, mely nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, nem tartalmaz szilikon, paraffin és ásványi olajokat, parabéneket és formaldehid származékokat. Több mint 90%-ban természetes összetevőkből készült, ezért színkezelés közben erősíi a haj szerkezetét, véd a külső hatásokkal szemben, hosszantartó színeredményt és természetesen fényes hajat eredményez. Ráadásul gyönyörű, természetes színárnyalatok széles skálájából választhatják ki vendégeink a hozzájuk leginkább illő hajszínt.