Fodrászat

Koncepciónk része a hosszú nyitva tartás és, hogy hozzánk bárki bármikor betérhet.
Vendégeink bejelentkezés nélkül fogadjuk, gyors, professzionális kiszolgálásban részesítjük, és mindezt a természetesség jegyében. Kizárólag természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgozunk és minden vendégünknek személyre szabottan választjuk ki a neki legmegfelelőbb termékeket. Hisszük, hogy a minőség és a természetesség nem csak ár kérdése, éppen ezért egy olyan hálózatot hoztunk létre, ahol a magas színvonal és naturalitás megfizethető, így mindenki számára elérhető.
A szalonokban magas szakmai képzettséggel rendelkező kollégák dolgoznak, akik azonosulni tudnak a BioHair koncepcióval.
A szakmai irányítás és a továbbképzéseket személyesen Binder Géza mesterfodrász vezeti.

Legnépszerűbb szolgáltatásaink:

– Hajvágás aznap mosott hajon

A szolgáltatás különlegessége, hogy amennyiben aznap mosott hajjal érkezik szalonunkba, nincs feltétlenül szükség hajmosásra, így csak azért fizet, amit igénybe vesz. A száraz vágás során a fodrász a haj természetes adottságait veszi figyelembe, mint például a mozgását, súlyát és állagát, majd e szerint készíti el a kívánt frizurát.

– Hajmosás, hajvágás, frizuraszárítás szépségmenü

Szépségmenünk keretén belül jelentős kedvezménnyel juthat hozzá a három szolgáltatásunkhoz. A menü magába foglalja a hajmosást a fejbőrhöz illő samponnal, a hajvágást és végül a frizura szárítását a fodrász által, kefével, így biztosan elégedett lesz a végeredménnyel.